Hlavní obsah

Při požáru v rodinném domě v Praze zemřela starší žena

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Při požáru v rodinném domě v Novodvorské ulici v Praze 4 zemřela v úterý ráno starší žena. Případem se zabývají kriminalisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár s úmrtím na NovodvorskéVideo: Novinky

 
Článek

Hořet začalo v úterý ráno v jedné místnosti v rodinném domě v Novodvorské ulici. Na místo vyjeli kromě hasičů také policisté a záchranáři.

„Na místo jsme vyslali dvě jednotky hasičů. Hořelo v jedné místnosti, po uhašení požáru hasiči rozebrali ohořelé části místnosti. Dům poté odvětrali pomocí přetlakové ventilace,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

V průběhu zásahu našli hasiči v domě starší ženu bez známek života. Okamžitě ji začali resuscitovat. V resuscitaci pak pokračovali i přivolaní záchranáři, ani oni však nebyli úspěšní.

„Při požáru zemřela osmaosmdesátiletá žena. Podle prvotních informací měl požár vzniknout vlivem technické závady na elektrickém zařízení. Toto však bude muset ještě potvrdit následné vyšetřování,“ sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám