Hlavní obsah

Při požáru domu v Čimelicích zemřeli dva lidé

– Čimelice • Aktualizováno
Právo, orh

Při požáru rodinného domu v Čimelicích na Písecku zahynuli v noci na pondělí dva lidé. Další osoba se nadýchala zplodin. Právo o tom informovala mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů. Hasiči pokračují v likvidaci požáru, který zkomplikoval dopravu.

Foto: HZS JK

Hasiči u ohořelého domu v Čimelicích

Článek

„Jedná se o požár patrového rodinného domu, který likvidujeme už od druhé hodiny v noci na pondělí,“ konstatovala Matějů. V požářišti našli hasiči dvě mrtvá těla. Těm už nemohl nikdo pomoci. „Další osoba se nadýchala zplodin a je v péči zdravotníků,“ upřesnila Matějů.

„Příčiny vzniku tragické události zatím neznáme. V objektu měli být tři lidé,” uvedla Matějů.

Foto: HZS JK

Ohořelý dům v Čimelicích

„Požár stále nebyl zcela uhašen, příčinu budeme teprve vyšetřovat,“ řekla Právu mluvčí jihočeských policistů Lenka Krausová. Plameny pohltily téměř celé stavení a vznikla škoda za asi tři milióny korun.

Dům stojí u náměstí na hlavním tahu mezi Pískem a Prahou a policisté tam museli až do půl osmé hodiny ráno řídit dopravu kyvadlově

„Vzhledem k zásahu hasičů tam může na komunikaci zamrzat použitá voda. Doporučujeme proto řidičům, aby Čimelice objeli přes Rakovice,” řekla Krausová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám