Hlavní obsah

Při nehodě nákladního a osobního auta na Mělnicku zemřeli dva lidé

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Nákladní auto s osobním se srazilo v úterý odpoledne na Mělnicku. K nehodě vzlétly dva vrtulníky. Dva lidé zemřeli a další čtyři jsou zraněni.

BEZ KOMENTÁŘE: Při srážce osobního auta s nákladním na Mělnicku zemřeli dva lidéVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„U obce Brozánky se po druhé hodině srazilo SUV s nákladním autem. Příčiny nehody zatím neznáme,“ řekla mluvčí policie Markéta Johnová.

K nehodě kromě vrtulníků vyjely tři posádky sanitek a dva lékaři. „Byl aktivován takzvaný trauma plán, kdy se předpokládá větší počet zraněných. Záchranáři ihned po příjezdu resuscitovali tři zraněné, dva z nich i přes veškerou péči záchranářů zemřeli,“ informovala mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle ní vrtulníky převezly dvě těžce zraněné ženy do nemocnice v Praze a Liberci. Další dva zraněné muže převezou sanitky.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nabouraný kamión

Podle informací se nehoda stala na křižovatce před mostem. SUV Mitsubishi Outlander následně sjelo asi 50 metrů od místa srážky na vedlejší silnici. Cestovali v něm cizinci.

Reklama

Výběr článků

Načítám