Hlavní obsah

Při nehodě na Olomoucku zemřel řidič osobního vozu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky skončila v neděli časně ráno dopravní nehoda na silnici I. třídy č. 46 mezi obcemi Moravský Beroun a Horní Loděnice na Olomoucku. Havaroval tu s osobním autem třiačtyřicetiletý řidič. Utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Právo o tom informovala policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Foto: Policie ČR

Auto bylo při havárii značně poničené, řidič nepřežil.

Článek

Policisté podle Vybíhalové přijali oznámení o havárii krátce před čtvrtou hodinou. „Řidič jedoucí s vozem Kia Sportage ve směru od Moravského Berouna z dosud nezjištěných příčin přejel po projetí zatáčky do protisměru, sjel ze silnice a havaroval. Při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ uvedla mluvčí.

Na místě podle ní zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Dočasně musel být přerušen provoz na zmíněné komunikaci.

„Obnoven byl plně krátce po šesté hodině ranní,“ dodala Vybíhalová. Přesné příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem šetření policistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám