Hlavní obsah

Při nehodě na Bruntálsku zahynula mladá spolujezdkyně

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Smrtí třiadvacetileté ženy skončila ve čtvrtek večer na Bruntálsku srážka dvou osobních vozů. Při nehodě se zranili i oba řidiči, dvaadvacetiletá žena a šedesátiletý muž.

Foto: HZS Zlínského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 22. hodiny na silnici mezi Bruntálem a Valšovem. „Dvaadvacetiletá řidička vozu Peugeot z dosud nezjištěných příčin vyjela do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem Škoda Superb,“ popsala policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Zatímco peugeot se po srážce odmrštil a přední částí zůstal v levém příkopu, škodovka sjela do pravého příkopu, kde se převrátila na bok.

„Spolujedoucí z vozidla Peugeot utrpěla při nehodě zranění neslučitelná se životem, řidička utrpěla těžká zranění a byla letecky transportována do nemocnice v Ostravě. Řidič superbu utrpěl lehká zranění,“ nastínila mluvčí s tím, že příčiny a okolnosti tragické události prověřují kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty.

Dechová zkouška u řidiče byla negativní, u řidičky, vzhledem k jejímu zranění, byl nařízen odběr krve. „Policejní krizový intervent poskytl pomoc pozůstalým, v průběhu šetření nehody byla silnice zcela uzavřena,“ informovala policejní mluvčí s tím, že škoda na obou vozidlech dohromady je 450 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám