Hlavní obsah

V Praze našli ubodaného devítiletého chlapce, policie zadržela jeho matku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V Praze na Břevnově zemřel v pondělí v podvečer devítiletý chlapec. Zadržena byla jeho matka, která je podle informací Novinek podezřelá, že dítě smrtelně zranila nožem. Hoch zemřel na místě. Žena se pokusila o sebevraždu a skončila v nemocnici.

V Praze našli ubodaného devítiletého chlapceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Mohu potvrdit, že jsme zde našli smrtelně zraněného devítiletého chlapce, který bohužel i přes prováděnou resuscitaci zemřel. Na místě policisté také zadrželi sedmatřicetiletou ženu, matku tohoto devítiletého dítěte, která se ještě pokusila o sebevraždu,“ řekl Novinkám pražský policejní mluvčí Jan Daněk.

První pomoc dítěti poskytovali policisté, kteří na místo jako první dorazili.

Podle informací Novinek byla zadržená žena celá od krve. Sanitka ji za policejní asistence odvezla do nemocnice.

Foto: Pavel Jaňuek, Novinky

Policisté a záchranáři na místě činu

Policie Šlikovu ulici, kde se neštěstí stalo, uzavřela a případ vyšetřují kriminalisté. Bude nařízena soudní pitva dítěte.

Vražda dítěte na Benešovsku

Během srpna jde už o druhý případ, kdy je matka podezřelá ze smrti svého syna. V polovině měsíce skončila ve vazbě žena, která byla obviněna z vraždy šestiletého chlapce. Podle TV Prima jde o matku, která se s otcem dítěte soudila o opatrovnictví syna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám