Hlavní obsah

Prali se s policisty a vyhrožovali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VRBNO POD PRADĚDEM

Za útok na policejní služebnu ve Vrbně pod Pradědem stíhá policie od středy trojici mladíků z Bruntálska. Opilcům ve věku 23 až 26 let se nelíbilo, že je policisté v noci na sobotu legitimovali kvůli rvačce v místní kavárně, a tak je nejdříve dvakrát fyzicky napadli a poté vyhrožovali likvidací jejich rodin.

Foto: Stanislava Dvořáková

Pěkné přání od babičky je o to více milou pozorností, že pochází z její vlastní tvorby na počítači.

Článek

Tři mladíci se o půl čtvrté nad ránem poprali v kavárně, kam po chvíli dorazila dvojčlenná policejní hlídka. Po vykázání před budovu mladíci ve rvačce pokračovali a jeden z nich začal cloumat policistou, kterému způsobil drobné poranění krku.

Po uklidnění situace policisté z místa odjeli. "Jeden z mladíků ale o chvíli později zastavil jejich služební vozidlo a zraněného policistu znovu napadl. Zase ho chytil za uniformu, cloumal jím a vyhrožoval," uvedla mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová.

Ani tím incident neskončil. Když se hlídka vrátila na služebnu, za několik minut sem dorazili i všichni tři podnapilí mladíci. "Cloumali mřížemi, bouchali na okna a policistům vulgárně vyhrožovali zabitím a likvidací jejich rodinných příslušníků," dodala mluvčí. Policie všechny tři muže stíhá z trestných činů výtržnictví, útoku na veřejného čintiele a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci.

Reklama

Výběr článků

Načítám