Hlavní obsah

Prahou se v noci toulala stovka českých fotbalových chuligánů

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zhruba stovka rizikových českých fotbalových fanoušků se dlouho po konci reprezentačního utkání v Edenu toulala po pražských Vinohradech. Důvod takových nočních toulek si policie může jen domýšlet, nicméně fanoušky policisté preventivně zkontrolovali. Jeden z nich pak na policisty zaútočil.

BEZ KOMENTÁŘE: Kontrola stovky českých fanoušků na VinohradechVideo: Novinky

 
Článek

Policisté měli i po večerním utkání mezi Českou republikou a Anglií zesílená bezpečnostní opatření. Na Vinohradech, nedaleko tamní nemocnice, si všimli početné skupiny zhruba jednoho sta mladých mužů. Policisté již v tu chvíli věděli, že jde o české rizikové fanoušky.

Ve Votické ulici jim policisté zahradili cestu a všechny je podrobili kontrole. Jeden z fanoušků pak na policisty zaútočil a skončil v poutech.

Fotbaloví chuligáni vymlátili bar v centru Prahy

Krimi

„Muž je podezřelý z trestného činu násilí proti úřední osobě. Policisté ho na místě zadrželi,” řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk. Muže na místě ošetřili záchranáři, utrpěl totiž drobné oděrky.

„Po kontrole byl zbytek fanoušků propuštěn a jejich pohyb policisté i nadále monitorovali,” doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám