Hlavní obsah

Požár zničil na Náchodsku budovu ze zemědělskými stroji, škoda je šest milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Požár v noci na pondělí v Teplicích nad Metují v části Javor zničil zemědělskou budovu s uskladněnými stroji a materiály, včetně olejů a pohonných hmot. Škoda je podle hasičů odhadnuta na šest milionu korun. Při zásahu nebyl nikdo zraněn.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Požár napáchal škody za šest milionů korun

Článek

Požár byl nahlášen v neděli před 21:00, hasiči ho lokalizovali krátce po půlnoci. "Starší budova byla rozdělena na část administrativní s kancelářemi a část skladovací, její rozměry jsou asi 30 krát 20 metrů. Požár celou budovu zcela poničil," řekla mluvčí krajských hasičů Martina Götzová.

Muži na Bruntálsku chytlo oblečení od grilu. Skončil v kritickém stavu v nemocnici

Krimi

Hasiči na likvidaci plamenů nasadili několik vodních proudů, výškovou techniku a zřídili čerpací stanoviště. "Pohyb uvnitř hořícího objektu byl pro hasiče nebezpečný. Vlivem požáru se část střešní konstrukce propadla, proto probíhal hasební zásah převážně z vnější části z boku budovy a pomocí automobilového žebříku," uvedla mluvčí.

Při zásahu využívali hasiči dýchací techniku, na místo zásahu přijel také protiplynový kontejner z centrální stanice Hradec Králové. "Vyšetřovatel hasičů přizval na místo vyšetřovací skupinu z Institutu ochrany obyvatelstva z Lázní Bohdanče, a to se specializací na elektro," dodala Götzová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Požár napáchal škody za šest milionů korun

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám