Hlavní obsah

Poslanec Miroslav Beneš v noci havaroval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TŘEBOŇ

Poslanec ODS Miroslav Beneš v noci na neděli havaroval poblíž Třeboně. Byl převezen do nemocnice v Českých Budějovicích, kam s ním byla dopravena i jeho manželka. Z nehody vyvázl bez zranění, jeho choť má lehčí zranění.

Foto: Beáta Sklářová

Mezinárodní letní škola aplikované informatiky Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity.

Článek

Podle dispečerky záchranné služby v Třeboni Beneše přijali na traumatologickém oddělení. Miroslav Beneš informoval agenturu ČTK o tom, že je v pořádku.

Řídil poslancův syn

Vozidlo, které řídil Benešův syn, havarovalo po jedné hodině v noci nedaleko Třeboně směrem na České Budějovice.

"Nehoda naštěstí dopadla relativně dobře. Osobně jsem vyvázl bez zranění, syn má naražené krční obratle. Nejhůře dopadla manželka, která nehodu odnesla lehkým zraněním a musela být proto hospitalizována," popsal nehodu v neděli odpoledne Beneš.

Vozidlo je silně poškozené, ale pro poslance je nejdůležitější, že jeho nejbližší i on sám vyvázli bez vážnější újmy na zdraví.

Příčina nehody zatím není známa a vyšetřuje ji policie. Týž den došlo téměř ve stejném místě k další dopravní nehodě, dva lidé museli být dopraveni do nemocnice vrtulníkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám