Hlavní obsah

Poptával hlídání dítěte, pak ženy znásilnil, tvrdí policie a hledá další oběti

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté hledají případné další oběti muže, který podle vyšetřovatelů nabízel přes inzerát ženám práci, jako je hlídání dětí nebo zapisování. Uchazečky o práci ale měl opít a sexuálně zneužít.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kriminalisté zatím pracují podle mluvčí policie Violety Siřišťové s výpovědí jedné ženy a vzhledem k povaze případu podle nich lze očekávat více obětí.

Policie rovněž zná totožnost podezřelého, ten nebyl v případu obviněn a je prověřován na svobodě. Jak se k tvrzení ženy vyjádřil, policie neupřesnila.

Za znásilnění sestry a sestřenice poslal soud muže na 8,5 roku do vězení

Krimi

Ženy podle mluvčí reagovaly na inzerát s nabídkou brigády a práce zapisovatelky nebo hlídání dítěte v Praze 8. „Po vykonání této práce je osmačtyřicetiletý podezřelý sexuálně zneužil,” sdělila ve čtvrtek mluvčí.

Policie muže podezřívá, že mohl ženy opíjet a za společnost na večer jim rovněž platit. „Následně využil jejich opilosti a svedl je buď k sexuálním praktikám, nebo na nich vykonal soulož,” upřesnila mluvčí.

Vylákal z dívek nahé fotky, jednu ze školaček pak měl i znásilnit

Krimi

Kriminalisté případ prověřují jako podezření ze znásilnění a případné další poškozené se mají hlásit na linku 158. Bližší popis muže policie nepřinesla kvůli zamezení ovlivnění svědků v případu.

Reklama

Výběr článků

Načítám