Hlavní obsah

Policisty omámil na ulici odér marihuany. Pěstoval ji covid pozitivní zahradník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Silný odér marihuany znepokojil v sobotu dopravní policisty, kteří na Kladensku prováděli kontrolu řidičů. Když se vydali za vůní, narazili na covid pozitivního zahradníka, který během chvíle přišel o svou úrodu.

Sklizeň marihuany na KladenskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka zastavovala řidiče ke kontrole v obci Stochov a na ulici ucítila zápach z marihuany. Čuch je dovedl k jednomu z domů ve Švermově ulici, kde spatřili majitele, který pohotově zavřel střešní okno.

Pěstitelka z Hodonínska zavolala na policii, že chytla zloděje konopí. Vyšetřovaní jsou oba

Krimi

„Policisté zazvonili na zvonek a po chvíli přišel k brance muž s rouškou. Ten hlídce sdělil, že je covid pozitivní, ale potvrdil domněnku policistů, že se v domě nachází marihuana,“ uvedla mluvčí policie Michaela Nováková.

Stovky lidí pochodovaly centrem Prahy za legalizaci marihuany

Domácí

Policisté za dodržení všech opatření ztotožnili 64letého muže a vydali se na kontrolu nemovitosti. Ve skleníku našli sedm velkých rostlin marihuany. Případ si následně převzali kriminalisté.

„Skutek je prošetřován jako přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což muži hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let,“ konstatovala Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám