Hlavní obsah

Policistu při zastavování nabralo auto na kapotu. Skončil v příkopu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov

Obrovské štěstí měl minulý týden policista kontrolující auta na Benešovsku. Při zastavování jednoho z vozů ho řidič srazil a nabral na kapotu. Muž zákona vyvázl s lehkým zraněním a už opět pracuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič srazil zastavujícího policistuVideo: Novinky

 
Článek

Policista spolu s vojáky zastavovali minulý čtvrtek odpoledne vozidla v souladu s opatřením, o kterém rozhodla vláda, na hranicích okresu, na silnici I/3 u obce Čtyřkoly ve směru na Tábor.

Policisté rozjeli kontroly na hranicích okresů

Krimi

Z videa vyplývá, že policista se rozhodl zastavit auto a vstoupil do silnice. Šofér však zřejmě pozdě zareagoval, nabral policistu na kapotu a odhodil ho do příkopu. Vojáci, kteří hlídkovali spolu s policií, mu okamžitě spěchali na pomoc.

Vláda chce uzavřené okresy i přes Velikonoce

Domácí

„Policista byl ošetřen a odvezen do nemocnice, kde se podrobil veškerým vyšetřením. Naštěstí utrpěl jen lehké zranění a nyní už je opět ve službě. Samotná dopravní nehoda je stále v šetření, a proto nebudeme nijak konkrétnější,” řekla Novinkám mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Podle ní byl při vyšetřování použit i dron, který celou situaci detailně zaměřil.

Reklama

Výběr článků

Načítám