Hlavní obsah

Policisté v pražském bytě zadrželi muže s brokovnicí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté se samopaly zadrželi v sobotu na pražské Lhotce muže, který je měl předtím ohrožovat brokovnicí. Muž skončil v policejní cele.

Foto: Policie ČR

Prvosledová hlídka se samopalem

Článek

"V Praze na Lhotce nám oznámila žena, že jí vyhrožuje její muž. Na místo proto vyrazili policisté, kteří chtěli celou věc řešit. Situace však vygradovala ve chvíli, kdy měl muž policisty ohrožovat brokovnicí," řekla Novinkám policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Ženě se podařilo dostat z bytu pryč. Muž na bouchání a výzvy policistů nereagoval, a tak velitel rozhodl o okamžitém zákroku.

"Zákrok provedla dvě družstva policistů ze Speciální pořádkové jednotky, kteří disponují dlouhými služebními zbraněmi a také balistickou ochranou," doplnila mluvčí.

Okolí pak zajišťovali policisté z prvosledových hlídek se samopaly. Spícího a pravděpodobně také opilého muže policisté na místě zadrželi. Našli u něj legálně drženou brokovnici, kterou zajistili. Muž skončil v policejní cele. Případem se teď zabývají kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám