Hlavní obsah

Policisté na Olomoucku pátrali po muži v ohrožení života

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté požádali v sobotu o pomoc při pátrání po sedmadvacetiletém muži, který byl v ohrožení života. Muž je klientem sociálního centra ve Šternberku na Olomoucku a odešel z něj v sobotu krátce před osmou hodinou ranní. Zprávu se ale podařilo rychle rozšířit prostřednictvím médií i sociálních sítí, a tak byl již před polednem nalezen. Právo o tom informoval policejní mluvčí František Kořínek.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pohřešovaný muž odešel jen v krátkém triku, teplácích a na nohou měl tzv. kroksy. Je vedený jako epileptik pravidelně užívající léky, které s sebou však neměl. „Z důvodu nemoci i oděvu je v přímém ohrožení života,“ doplnil v žádosti médií o spolupráci při pátrání Kořínek.

Muž byl nakonec nalezen krátce před polednem v nedaleké Moravské Loděnici, místní části Bohuňovic. „Všimla si ho díky zveřejněné výzvě řidička a schovala ho k sobě do tepla auta. Policisté, kteří si ho převzali, mu zapůjčili bundu a v místě bydliště ověřili, že se skutečně jedná o pohřešovaného,“ sdělil Právu Kořínek. Poděkoval přitom všem, kdo šířili informaci o pátrání po muži, který byl v ohrožení života.

Reklama

Výběr článků

Načítám