Hlavní obsah

Policisté lapili muže, který měl v pražské Krči přepadávat ženy

Právo, sts

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražským kriminalistům se podařilo chytit muže, který měl brutálně znásilnit ženu v krčském lesíku u Thomayerovy nemocnice v Praze 4. Je také podezřelý, že další dvě ženy nedaleko od tohoto místa přepadl a pokusil se je znásilnit. Ke všem útokům došlo v prosinci minulého roku. Právu to řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Foto: Michal Kvapil, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K prvnímu útoku došlo, když kolem šesté hodiny ráno násilím odvlekl ženu z podchodu u nemocnice se zbraní, kterou žena nebyla schopna blíže specifikovat, a hodinu ji v nedalekém lesíku u mateřské školy znásilňoval. [celá zpráva]

Další dva útoky se odehrály jen pár dnů poté. První ve Štúrově ulici v neděli 21. prosince těsně před půlnocí, druhý o necelou hodinu později v Otradovické ulici v Praze 4. Obě tyto ženy se však dokázaly násilníkovi ubránit. [celá zpráva]

Mluvčí policie k útokům v KrčiVideo: Novinky

Podle napadených žen šlo o muže, který hovořil česky s ukrajinským přízvukem a jedné z nich měl dokonce říct, že to nedělá poprvé.

Konkrétnější informace k pachateli a podrobnosti k přepadením policisté zveřejní v úterý.

Reklama

Výběr článků

Načítám