Hlavní obsah

Policista, který zemřel při nehodě v Praze, byl povýšen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policejní prezident Jan Švejdar v pondělí in memoriam povýšil ostravského policistu, který počátkem července zemřel při nehodě v Praze. Řidička pod vlivem alkoholu a drog tehdy narazila jeho vozu, když se s kolegy vracel ze služební cesty. O povýšení informovala mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková.

Foto: Denisa Doležalová, Právo

S Pavolem Kiklošem se v Ostravě rozloučily stovky jeho kolegů (13. července 2020).

Článek

„Policejní prezident jmenoval do hodnosti praporčíka in memoriam podpraporčíka Pavola Kikloše. Zesnulý policista sloužil na oddělení hlavní nádraží Ostrava a tragicky zahynul v době výkonu služby při dopravní nehodě 5. července v Praze,“ řekla mluvčí.

Pro rodinu policisty, kterého zabila zfetovaná řidička, vyhlásili dvě sbírky

Krimi

Ceremoniál se konal v Ostravě i za přítomnosti veteránů a nejbližších rodinných příslušníků zesnulého policisty.

Při nehodě v Praze zemřel policista.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda dvou osobních vozidel se stala v ulici 5. května na výjezdu na dálnici D1. Do služebního vozidla moravskoslezských policistů, kteří se služebně vraceli z Prahy, narazil zezadu osobní automobil.

Policejní prezident Švejdar na Twitteru uvedl, že žena kromě alkoholu před jízdou požila „snad všechny dostupné drogy“ a do služebního automobilu narazila ve velké rychlosti.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám