Hlavní obsah

Policii se přihlásil útočník, který napadl ostrahu kvůli respirátoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policii se přihlásil muž, který v prosinci napadl ostrahu supermarketu kvůli respirátoru. K činu se přiznal, policie se případem dále zabývá. Obvinění ještě nepadlo.

Muž napadl ostrahu kvůli roušceVideo: Policie ČR

 
Článek

„Na základě zveřejnění pátrací relace se muž včera v odpoledních hodinách dostavil na policejní služebnu, kde podal k celé věci vysvětlení. V průběhu výslechu se k činu doznal a uvedl i okolnosti, které ho k napadení vedly,“ sdělil mluvčí policie Jan Rybanský.

Zloděj v Praze ukradl kolo s GPS. Honičku s policií měl předem prohranou

Krimi

Muž bez respirátoru vyrazil nakupovat již počátkem prosince do potravin v Plzeňské ulici v Praze 5. Ostraha ho upozornila, že do obchodu nemůže, ale muž pokračoval v cestě. Člen ostrahy mu proto zastoupil cestu, aby dodal důraz svým slovům. Následovalo napadení a rvačka mezi oběma muži.

Po rvačce útočník odešel a člen ostrahy musel do nemocnice, protože měl zlomenou dolní čelist. Tu mu lékaři zpevnili dvěma titanovými destičkami a šesti šrouby. V úterý policie zveřejnila žádost o pomoc i s videem z akce.

Foto: Policie ČR

Muž napadl ostrahu kvůli roušce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám