Hlavní obsah

Policii se hlásí další omámené a znásilněné ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Zřejmě několik znásilnění má na svědomí pachatel, který koncem minulého týdne v Olomouci omámil dvacetiletou dívku, a poté ji pohlavně zneužil. Policii se přihlásily další poškozené, scénář jejich znásilnění byl totožný, řekl v úterý náměstek policejního ředitele Zdeněk Šebestík.

Foto: Josef Zajíc

IT4Innovations v Ostravě - Porubě.15.9.2015

Článek

Násilník podle něj poškozené zastavuje v noci na ulici a žádá je o radu, jak se dostane na určité místo ve městě. Ženy přemluví, aby si k němu sedly do vozu a ukázaly mu kudy jet. Při cestě pak pachatel zastaví, nabídne jim kávu s omamnou látkou a využije jejich bezvládnosti ke znásilnění.

"Po pachateli intenzivně pátráme. Práci nám ovšem ztěžuje, že si vybírá oběti na různých místech ve městě a nevíme tak, kde zaútočí," uvedl Šebestík. K počtu znásilněných žen pouze uvedl, že jich bylo více. Přesný počet podle náměstka nelze říci kvůli dosud neuzavřenému vyšetřování.

Násilník z diskotéky dopaden

Policie dosud zveřejnila v případu zneužitých žen jen informaci o znásilněné dvacetileté dívce. Pachatel ji v neděli požádal nedaleko centra města o vysvětlení cesty na jedno sídliště hanácké metropole.

Olomoučtí kriminalisté před nedávnem šetřili také případ, kdy pachatel nabídl na diskotéce ženě džus, kterým ji omámil a pak opakovaně znásilnil. "Tento pachatel byl již zadržen a se stávajícím případem nemá spojitost," uvedl Šebestík.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám