Hlavní obsah

Policie: Zvrácený násilník mučil a pořezal manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV

Případ připomínající filmové horory vyšetřují sokolovští policisté. Podle nich se jeden místní muž dopustil trestných činů týrání svěřené osoby a vydírání, když doma řezal manželku nožem a pak jí se střelnou zbraní v ruce zakázal, aby se ošetřila. Vyhrožoval, že umře pomalou smrtí a bude se dlouho trápit.

Foto: Lucie Drahošová
Článek

Místní 52letý muž podle policie manželce opakovaně hrozil smrtí. Nejdřív jí pořezal ruce a nedovolil jí ošetření. 1. března v noci ji nutil se střelnou zbraní v ruce, aby mu vydala klíče od bytu.

"Následně jí položil na postel, vysvlékl do naha a s nožem v ruce jí vyhrožoval, že pokud mu neřekne, kam klíče schovala, tak jí bude řezat a mučit a to pozvolna, aby hned neumřela a dlouho se trápila," uvedl policejní mluvčí Jiří Soukup.

Pak jí prý nožem uřízl pramen vlasů a vsunul jí nůž mezi nohy. To už žena nevydržela a raději mu řekla, kde klíče jsou. Zvrácený násilník byl zadržen a umístěn do policejní cely.

Reklama

Výběr článků

Načítám