Hlavní obsah

Policie zveřejnila video z přepadení klenotnictví v Teplicích

– Teplice

Ústecká policie zveřejnila v pondělí odpoledne video z přepadení klenotnictví v Teplicích. Minimálně jeden z mužů byl ozbrojen krátkou pistoli a ohrožoval zaměstnance, druhý měl zřejmě slzný sprej. Pomáhali jim další dva muži. Lupiči si odnesli cennosti, po pachatelích policie pátrá.

Přepadení klenotnictví v TeplicíchVideo: Policie ČR

 
Článek

Z místa činu odjeli ve starším Renaultu Laguna Combi stříbrné barvy. Podle mluvčí policie Šárky Poláčkové není v případu nic nového a žádné nové informace nejsou ke zveřejnění. Pakliže by měl kdokoliv informace k totožnosti lupičů, může je sdělit na linku 158.

BEZ KOMENTÁŘE: Zákrok policie v TeplicíchVideo: Pro Novinky Zhanna Zimnukhová

Přepadení se stalo před jedenáctou hodinou v Krupské ulici. Klenotnictví, které patří mezi vyhlášené ve městě, přepadli čtyři muži. Policie po příjezdu na místo uzavřela okolí a číhala s připravenými zbraněmi za služebními vozidly, protože panovala obava, že lupiči jsou ještě uvnitř a mají rukojmí. To se ale nepotvrdilo a pachatelé již byli na útěku.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadené klenotnictví v TeplicíchVideo: Karel Otcovský, Právo

„Před příjezdem policie utekli, nedošlo k žádnému zranění, ať už zaměstnanců, nebo zákazníků, kteří byli uvnitř. Lupiči odnesli cennosti a policie nyní celou škodu vyčísluje,“ řekl Právu náměstek ředitele krajské policie Zbyněk Dvořák. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám