Hlavní obsah

Policie zveřejnila letecké záběry z honičky dodávky na dálnici D8

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní prezidium ve čtvrtek odpoledne zveřejnilo letecké záběry honičky ukradené německé dodávky na dálnici D8. Dva Češi v ní ujížděli německé a posléze i české policii, nakonec je stíhalo celkem 17 policejních aut. Muži jsou podezřelí z krádeže.

BEZ KOMENTÁŘE: Letecké záběry policejního pronásledováníVideo: Policie ČR

 
Článek

Na zveřejněných záběrech lze vidět pronásledování natočené pomocí kamery s nočním viděním, kdy za dodávkou jede několik policejních aut. V závěru je vidět také náraz do zábrany na mostě a zatýkání mužů.

Honička začala kolem 4:30 na hraničním přechodě Šluknov, když chtěli auto zastavit němečtí policisté. Řidič nereagoval a začal ujíždět do vnitrozemí po dálnici. Postupně se k pronásledování přidaly hlídky z Ústeckého a Středočeského kraje a vrtulník. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Dodávka ujížděla před policií z Německa až do VelvarVideo: Novinky

Pětatřicetiletý šofér sjel z dálnice u Nové Vsi a zamířil do Velvar. Zastavil ho však rozestavěný most v ulici Za Roudnickou branou, kde narazil do betonové zábrany. Jelikož muži nechtěli z dodávky vystoupit, pohrozili jim policisté pistolemi a z auta je vytáhli.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dodávku zastavil betonový most

Řidič nebyl pod vlivem alkoholu, policejní mluvčí později oznámila, že oba zadržení jsou podezřelí z krádeže auta.

Reklama

Výběr článků

Načítám