Hlavní obsah

Policie zvažuje obvinění Maxy kvůli rvačce v Imperialu

Právo, Karel Balcar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Martina Maxu vyšetřují policisté kvůli napadení přítele jedné z finalistek soutěže Missis 2004 v ostravském hotelu Imperial. Trestní oznámení podal 31letý Martin Hejsek z Plzně, ovšem podle svědků incidentu zpěvák pouze bránil ženu, kterou Hejsek ze žárlivosti bil pěstí.

Foto: Julie Burša Wondrová

Spanilá jízda

Článek

"Asi tři maminky stály u baru a povídaly si s Maxou. Najednou vlítnul do sálu přítel jedné z nich a začal ji bít pěstmi. To jsem fakt ještě nezažil. Stál jsem tam a viděl, jak do ní kopal. Byl to zcela bezdůvodný útok pro nic za nic. Maxa byl jen první člověk, který se nedokázal dívat, jak muž brutálně bije ženu," uvedl manažer hotelu Imperial Marcel Brix.

Zbitou ženou byla 26letá Gabriela Tauberestová z Plzně. "Stála jsem asi hodně blízko u Martina Maxy a můj přítel to viděl z okna a vůbec se mu to nelíbilo. Dostala jsem od něj facku a Martin Maxa ho potom napadl a začali se prát," popsala událost. "On (Martin Hejsek) si myslí, že k podání trestního oznámení má důvod. Dál se k tomu ale nechci vyjadřovat," dodala Tauberestová.

Maxa popisuje brutální žárlivý útok

Podle Maxy neměl Hejsek k žárlivosti důvod. "U baru jsme vedli běžnou konverzaci. On tam najednou přiběhl, dal jí rány pěstí až spadla na zem. Tam se ještě nic nedělo. Pak ji dotáhl dolů po schodech. Ležela na zemi a on jí dal nějaké další rány. To jsem už nevydržel a seběhl dolů. Odstrčil jsem ho od ní a řekl mu, že je magor, nebo něco v tom smyslu. On ji zase čapnul a táhl ji po dalších schodech k výtahu. Tam jí šoupnul další dvě rány. Já jsem tam přiběhl, on se vrhnul i na mě a spadli jsme na zem. Vlastně nedošlo ani k žádné potyčce. Byla to vteřina nebo dvě a někdo nás odtrhnul. Nechápu, proč šel to oznámení na policii podat."

Vše bylo jinak, tvrdí Hejsek

Maxa si z potyčky odnesl pohmožděniny na žebrech. Hejsek poté vyhledal lékařské ošetření a jeho zranění - pohmoždění páteře - si prý vyžádá až třítýdenní léčení. Výpovědi svědků i Maxy však odmítá. "Není to pravda..." Údajně se to stalo jinak, ale nechce o tom mluvit, dokud případ policisté neuzavřou.

Policie zpěváka podezírá z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví. "Podle trestního oznámení měl (Maxa) poškozeného (Hejska) bezdůvodně napadnout u výtahu v prvním patře hotelu Imperial. Došlo k újmě na zdraví a my čekáme na znalecké posudky," konstatovala policejní mluvčí Alena Kudělová s tím, že o žádném napadení ženy se v trestním oznámení nepíše.

Reklama

Související témata:

Související články

Martin Maxa se vidí ve Stingovi

Martin Maxa přichází se svým novým čistě autorským albem Desáté patro. Svým pojetím řadí mezi debutovou desku a následující Zpovědnici. Maxa podle vlastních...

Výběr článků

Načítám