Hlavní obsah

Policie zatím neobvinila řidičku, která smetla policejní auto v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie vyšetřuje nedělní nehodu opilé ženy v Praze jako trestný čin usmrcení z nedbalosti. Nikdo zatím nebyl obviněn ani vzat do vazby, protože byly zadány znalecké posudky. Novinkám to ve středu řekla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Při nehodě v Praze zemřel policistaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V souvislosti s tragickou dopravní nehodou byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uvedla mluvčí.

Opilá řidička nabourala v Praze služební auto, policista zemřel

Krimi

Podle ní nebylo nikomu zatím sděleno podezření ani obvinění. Nikdo nebyl ani vzat do vazby. Kriminalisté zadali znalecké posudky, podle nichž bude dále rozhodnuto. Vypracování posudků v některých případech trvá i několik měsíců. Řidička, která do osobního auta narazila, je Češka s trvalým pobytem v ČR.

Nehoda se stala v neděli večer v ulici 5. května. Do služebního auta narazila zezadu 39letá řidička, která byla podle policie opilá a zdrogovaná. Při nehodě zemřel 32letý policista a další dva se zranili. Žena zraněna nebyla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám