Hlavní obsah

Policie žádá o pomoc při pátrání po vrahovi z Krejcárku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie hledá svědky, kteří mohli vidět vraha 58leté ženy na pražském Krejcárku. Vražda se stala v úterý večer nebo v noci na středu. Podle policie šlo o ženu bez domova, která pod mostem žila asi rok.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález těla na KrejcárkuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Některý z řidičů, který projížděl po mostě spojujícím Libeň a Žižkov nebo po ulici Pod Krejcárkem, mohl vraha natočit například na palubní kameru. Nějaký svědek ho mohl možná jenom vidět a mohl by ho popsat,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

U tratě na pražském Krejcárku našli zavražděnou ženu

Krimi

Jak kriminalisté zjistili, žena byla zavražděna přímo pod mostem, kde asi rok přespávala. Podle policistů byla nekonfliktní, nepila alkohol a nevyhledávala společnost dalších lidí. Pohybovala se v okolí Krejcárku, Palmovky a Holešovic. U sebe měla vždy velké modré tašky. Veškeré informace přijme linka 158.

Tělo ženy našli kolemjdoucí ve středu ráno nedaleko frekventované silnice a železniční tratě. Případ si převzalo 1. oddělení, které se zabývá vraždami.

Foto: Policie ČR

Zavražděná žena nosila často velké modré tašky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám