Hlavní obsah

Dvojnásobná vražda na Pardubicku. Policie pátrá po urostlém Ukrajinci

• Aktualizováno
Právo, Novinky, jap, ner

Na ubytovně v Opatovicích nad Labem na Pardubicku byli v neděli večer nalezeni dva mrtví muži. Podle policie zemřeli násilnou smrtí. V souvislosti s tím kriminalisté pátrají po 32letém Ukrajinci.

Foto: Policie ČR

Policie v souvislosti s vraždou hledá 32letého Ukrajince.

Článek

Do prostor ubytovny vyjížděli nejprve záchranáři společně s hasiči. Podle informací Novinek se ještě pokoušeli jednoho z mužů resuscitovat. U obou ale musel lékař nakonec konstatovat smrt.

„Bohužel, nebudu se k tomu vyjadřovat, není to možné,“ řekl Právu mluvčí pardubické záchranky Aleš Malý. Podle informací Novinek z místa muže někdo ubodal.

Policie zastavila stíhání otce podezřelého z vraždy sedmiletého syna

Krimi

Policie již na Twitteru uvedla, že muži zemřeli násilnou smrtí. „V souvislosti s prověřováním násilného trestného činu policisté pátrají po podezřelém 32letém Ukrajinci urostlé atletické postavy. Na sobě by mohl mít tmavé oblečení a tmavou čepici, v ruce příruční tašku,” uvedla v pondělí odpoledne mluvčí policie Dita Holečková. Podle informací Práva se jmenuje Maxym Andrejev.

Pokud tohoto muže uvidíme, kontaktujte linku 158. Lidé by se ho neměli snažit zadržet, muž by mohl být ozbrojený.

Policie ještě před rozedněním v pondělí ráno ohradila břeh umělého jezera Bajkal v Polabinách, asi deset kilometrů od Opatovic. Zda spolu tyto případy souvisejí, nebo zda byla případně objevena stopa, která by pomohla objasnit tento případ, policie nesděluje.

Reklama

Výběr článků

Načítám