Hlavní obsah

Policie v Karlovarském kraji hledá sexuálního zvrhlíka

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policisté v Karlovarském kraji pátrají po neznámém muži, který sexuálně obtěžuje mladé dívky. Ty například obtěžoval v ulici Dr. Kocourka v Sokolově minulý týden v pátek. Z okénka vozu dívkám navrhoval sexuální služby.

Článek

„Když dělal dívkám sexuální návrhy, seděl ve vozidle, měl svléknuté kalhoty a onanoval před nimi. Dívky muže odmítly a on poté odjel směrem do centra Sokolova,“ řekla mluvčí policie Kateřina Dohnalová.

Hledaný muž vypadá na věk mezi třiceti až čtyřiceti lety, je štíhlé až střední postavy. Jeho obličej má oválnější tvary s ostrými rysy, je světlé pleti. Měl by mít na krátko střižené světlé vlasy, pravděpodobně šedivé. Hovoří plynně česky, bez přízvuku.

Kromě samotného muže hledají kriminalisté také automobil, kterým se pohybuje. Mělo by jít o vůz nejspíš s ústeckou registrační značkou, Peugeot Partner bílé barvy, nebo podobný typ užitkového vozu pro dvě osoby s nákladním prostorem.

Lidé mohou své poznatky k hledanému muži oznámit na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám