Hlavní obsah

Policie v Aši v noci zadržela muže, který měl napadnout pošťáka sekerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aš (Chebsko)

Police v Karlovarském kraji v noci vypátrala a zadržela dvacetiletého mladíka, který je podezřelý ze spáchání pátečního násilného trestného činu v Aši. V sobotu o tom informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Nyní je v policejní cele, jsou s ním prováděny úkony trestního řízení,” uvedla.

Podle dostupných neoficiálních informací mladý muž napadl sekerou doručovatele pošty a jeho přítelkyni. Oba utrpěli vážná zranění. Starosta Aše Dalibor Blažek (HNHRM) v pátek řekl, že podle jeho informací chtěl útočník převzít zásilku pro známého, a když mu ji poštovní doručovatelé nevydali, napadl je sekerou.

Hledaný muž na Karlovarsku podle starosty zaútočil sekerou na pošťáka kvůli balíčku

Krimi

Zraněné ve vážném stavu na místě ošetřila záchranná služba a převezla je do plzeňské fakultní nemocnice, uvedl v pátek mluvčí karlovarské záchranné služby Radek Hes. Administrátor Fakultní nemocnice v Plzni Petr Kozák řekl, že oba zranění se v pátek v nemocnici podrobili operaci a nadále jsou ve velmi vážném stavu umístěni na specializovaných intenzivních odděleních nemocnice.

Po podezřelém muži vyhlásila policie v pátek pátrání. „Pátrali jsme po podezřelém celý den a noc, v noci na dnešek, kolem 02:00 byl zadržen v Aši,” uvedla bez dalších podrobností policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám