Hlavní obsah

Policie: Syn škrtil matku a kradl jí peníze

KARVINÁ

Povedený syn se vyklubal z 22letého muže z Karviné. Fyzicky napadl svou matku i bratra a navíc kradl, kde mohl. Zatím mu byly prokázány čtyři trestné činy, informovala v pátek policie.

Článek

"V policejní cele s návrhem na vzetí do vazby skončil O. M., ročník 1983, z Karviné, Je stíhán pro trestný čin loupeže. Policisté mu prokázali čtyři skutky," sdělila Novinkám policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Mladík měl své matce začátkem května odcizit peněženku se sedmi stovkami a mobilní telefon. Když ho přistihla a snažila se ho chytit, odstrčil ji a utekl. O týden později chtěl další peníze.

"Když matka odmítla, začal jí vyhrožovat zabitím. Matčinu kabelku se snažil zachránit druhý syn. Mladík však reagoval tak, že matku chytil pod krkem a začal ji škrtit. Bratra řízl nožem přes prst, zmocnil se kabelky a z místa činu utekl. Týž den v poledních hodinách odcizil z bytu matce ještě barevný televizor," dodala mluvčí.

Později mladík kradl ještě v restauraci Le Café v Karviné - Ráji. Jedná se zřejmě o nepoučitelného pachatele, už v dubnu 2003 byl totiž za krádeže odsouzen na 15 měsíců nepodmíněně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám