Hlavní obsah

Policie šetří smrt čtyřměsíčního chlapečka na Klatovsku, spekuluje se o zalehnutí

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrt čtyřměsíčního kojence vyšetřují od pondělní noci policisté na Klatovsku. Příčinu úmrtí dítěte odhalí až nařízená soudní pitva. Spekuluje se ale o jeho možném zalehnutí.

Článek

„V noci na pondělí policisté přijali oznámení, že došlo k úmrtí kojence. Jednalo se o čtyřměsíčního chlapečka. Tragická událost se stala v jedné z obcí na Sušicku,“ řekla Právu tisková mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová.

Na místo ihned vyjeli kriminalisté, povolána byla také záchranka. „Bohužel přes veškerou snahu se nepodařilo život chlapečka zachránit. Lékař na místě konstatoval smrt,“ uvedl mluvčí krajské záchranné služby Martin Brejcha.

Policisté už zahájili úkony trestního řízení a nařídili soudní pitvu. Vzhledem k věku dítěte odmítli případ blíže komentovat. Příčina úmrtí zatím zůstává neznámá. Spekuluje se o možném zalehnutí dítěte, roli ale mohly sehrát i zdravotní problémy. Podle informací Práva tělo dítěte nejevilo žádné známky násilí.

Reklama

Výběr článků

Načítám