Hlavní obsah

Policie prověřuje násilnou smrt v Novém Jičíně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Násilnou smrt muže středního věku prověřují od úterního večera kriminalisté v Novém Jičíně. K tragédii došlo v jednom z bytů, podle sousedů došlo zřejmě ke konfliktu mezi současným a bývalým přítelem ženy, která v bytě bydlela.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie k případu zatím poskytla pouze kusé informace, protože útočník zatím nebyl obviněn. Není jasné, zda bude případ kvalifikován jako vražda nebo jako ublížení na zdraví s následkem smrti.

Muž, který na zlínském úřadu zastřelil expřítelkyni, zemřel

Krimi

„V souvislosti se závažným násilným trestným činem došlo k úmrtí. V této souvislosti policisté zadrželi jednu osobu. Kriminalisté provedli ohledání a potřebnou dokumentaci místa činu a zajistili stopy, které budou vyhodnocovat,“ uvedla mluvčí policie Pavla Jiroušková. Příčinu úmrtí určí soudní pitva.

Podle serveru Denik.cz došlo k události v bytě, kde bydlela žena s přítelem a s nimi údajně i bývalý ženin přítel. Útočník následně z bytu utekl a později byl zadržen.

Reklama

Výběr článků

Načítám