Hlavní obsah

Policie pátrá po třináctileté dívce ze Znojma, může být na Vysočině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie hledá 13letou Helenu Kochovou ze Znojma. Příbuzní ji naposledy viděli v pátek ráno, kdy odešla z trvalého bydliště ve Znojmě. Večer pak byla zřejmě v obci Častohostice na Třebíčsku v sousedním kraji Vysočina.

Foto: Policie ČR

Policie žádá o pomoc při pátrání po třináctileté Heleně Kochové. Podle jejích informací může být s o dva roky starším Davidem Dreveňakem.

Článek

Podle policistů by dívka mohla být ve společnosti patnáctiletého Davida Dreveňaka, po kterém je také vyhlášeno pátrání. Policisté prosí o pomoc při pátrání po obou dětech veřejnost.

Kromě trasy mezi Znojmem a Častohosticemi by se mohla dívka podle policistů pohybovat v obci Pavlice na Znojemsku. Zamířit mohla také do Moravských Budějovic na Třebíčsku, kde má dívka příbuzné.

Helena Kochová je asi 150 centimetrů vysoká, štíhlé postavy. Má světle hnědé vlasy a modré oči. Podle policie má výraznější akné a horší výslovnost písmen R a Ř. Na sobě měla naposledy černobílé šaty nad kolena s bílým vrchním dílem, růžové tenisky značky Nike a u sebe měla růžovošedý batoh.

David Dreveňak, se kterým by mohla dívka být, je asi 165 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má rovné černé vlasy a černé oči. Policisté uvítají informace o obou hledaných.

Reklama

Výběr článků

Načítám