Hlavní obsah

Policie pátrá po patnáctileté dívce v rizikovém těhotenství

Novinky, kub
Olomouc

Olomoucká policie pohřešuje patnáctiletou dívku, která odešla z nemocnice v rizikovém stupni těhotenství a hrozí jí kvůli zdravotnímu stavu nebezpečí. Podle policie by se mohla pohybovat na Přerovsku nebo Prostějovsku.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Kateřina Rehovičová

Článek

Patnáctiletá Kateřina Rehovičová rozená Miková zmizela z Fakultní nemocnice v Olomouci ve čtvrtek. „Svévolně odešla z hospitalizace ve společnosti svého přítele. Má rizikové těhotenství a může být v ohrožení života,” sdělila v pátek policejní mluvčí Irena Urbánková.

Podle policie by se dívka mohla pohybovat v Kojetíně na Přerovsku či Přerově nebo v Nezamyslicích na Prostějovsku a také v Prostějově, kde má trvalé bydliště.

Dívka vypadá zdánlivě na 18 let, je vysoká kolem 158 centimetrů a má střední postavu. Vlasy má černé, vlnité, středně dlouhé po ramena, češe si pěšinku vlevo. Oči má výrazné hnědočerné a má husté obočí.

Policisté žádají případné svědky, kteří by pohřešovanou mladistvou někde viděli nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám