Hlavní obsah

Policie obvinila dva cizince z brutálního napadení v autobusu v Praze, hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie obvinila dva cizince z napadení muže v autobusu na pražském Smíchově, k němuž došlo letos v březnu. Zároveň požádala o svědectví tři cestující, se kterými ještě nemluvila. Zveřejnila jejich snímky a požádala je, ať se přihlásí. Napadený muž se při útoku bránil střelbou z plynové pistole.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení střelce v autobusuVideo: Policie ČR

 
Článek

„V souvislosti s případem jsou v současné době vazebně stíháni dva cizinci ze zemí bývalého Sovětského svazu, kteří byli obviněni z přečinu výtržnictví a zločinu těžké ublížení na zdraví,“ informovala mluvčí policie Andrea Zoulová.

Podle ní mají kriminalisté na pokyn žalobce vyslechnout trojici svědků, kteří by mohli mít podstatné informace. „Policisté apelují na svědky, konkrétně dvě starší ženy a jednoho muže středního věku, zachycené na záběrech, aby se přihlásili se svým svědectvím na policii,“ uvedla Zoulová.

Foto: Policie ČR

Policie hledá svědky násilí v autobuse na pražském Smíchově

Incident se odehrál 13. března v autobuse číslo 244 na Smíchově. Policie ihned poté informovala, že zadržela střelce. Jak se ale ukázalo, se střelbou souvisel útok dvou mužů, kteří muže zbili na sedadlech autobusu. Oba útočníci utekli před příjezdem policie. Po zveřejnění videozáznamu byli dopadeni.

V autobuse na pražském Smíchově se stříleloVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Související články

V autobuse na pražském Smíchově se střílelo

Pražská policie vyšetřuje střelbu v autobuse MHD, která se odehrála v úterý odpoledne na Smíchově. Střelce policie zadržela. Záchranná služba ošetřila jednoho...

Výběr článků

Načítám