Hlavní obsah

Policie honila opilce, který při nehodě zranil tři lidi a ujel

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Dopadením opilého 30letého řidiče Audi Avant skončila v sobotu odpoledne krátká honička, kdy se policisté snažili zadržet muže, který u Plzně způsobil dopravní nehodu a z místa ujel. Srážka audi s renaultem si vyžádala zranění dvou žen a jednoho muže, záchranáři je převezli do Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně.

Článek

"Řidič narazil do levé zadní části Renaultu Clio. Nárazem vůz vymrštil mimo vozovku do příkopu, kde čelně narazil do stromu. Od něj se odrazil a vrátil zpět na silnici," popsala událost v neděli policejní mluvčí Martina Kohoutová.

Podle ní v cliu zůstali tři zranění, dvě ženy ve věku 34 a 61 let a osmašedesátiletý muž.

"Policisté okamžitě po řidiči audi zahájili pátrání. Podezřelé audi, díky vzorné spolupráci občanů vypátrali, ale řidič odmítal uposlechnout výzvy policistů a zastavit, naopak se snažil ujet a nebezpečnou jízdou ohrožoval sebe i ostatní účastníky silničního provozu,“ uvedla Kohoutová.

Na silnici mezi obcemi Vejprnice a Křimice se policistům podařilo pod hrozbou donucovacích prostředků řidiče zastavit a zkontrolovat. "Naměřili mu 2,76 promile alkoholu v dechu,“ doplnila mluvčí s tím, že řidič skončil na záchytce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám