Hlavní obsah

Policie hledá svědky tragické srážky hasičské cisterny s autem

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policisté prosí o pomoc při objasnění okolností tragické srážky hasičské cisterny a osobním autem, k níž došlo v pondělí krátce před třetí hodinou odpoledne u Pňovic na Olomoucku. Střet nepřežila 45letá řidička osobního auta.

Foto: Policie ČR

Tragédie se stala na silnici u Pňovic na Olomoucku.

Článek

Hasiči jeli k zásahu v souvislosti s vichřicí Sabine. Jejich vůz se kolem 14.50 hodin střetl s vozidlem značky Škoda na silnici č. II/447 na katastru obce Pňovice, ve směru jízdy od Litovle.

Řidička zemřela po srážce s hasičskou cisternou

Krimi

„Policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění této závažné dopravní nehody,“ řekla Právu policejní mluvčí Lenka Vanková.

Policisté mají podle ní zájem především o svědectví řidičů i spolujezdců z vozidel stojících v době dopravní nehody v koloně, kterou způsobil přes vozovku spadlý strom. „Uvítali by případně také pomoc řidičů, jejichž vozidlo bylo vybaveno palubní kamerou a disponovali tak záznamem z místa,“ uvedla mluvčí.

Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli a svými informacemi by mohli přispět k objasnění kolize, mohou kontaktovat policisty na čísle 974 766 251 či prostřednictvím linky 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám