Hlavní obsah

Policie hledá svědky tragické nehody autobusu s dětmi na Mělnicku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová Ves

Policie shání svědectví k tragické čtvrteční nehodě autobusu a nákladního auta u Nové Vsi na Mělnicku. Srážku nepřežila učitelka a zranilo se devět dětí a další dva dospělí. Kriminalisté při vyšetřování okolností nehody přivítají zejména záznamy palubních kamer řidičů, kteří místem a okolím projížděli.

Nehoda autobusu s dětmi a náklaďáku na MělnickuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky, Aktu.cz

 
Článek

„V souvislosti s tragickou dopravní nehodou autobusu a nákladního vozidla na silnici I/16 u Nové Vsi mělničtí policisté žádají svědky nehody, zejména řidiče, kteří mají v autě palubní kameru, aby poskytli svá svědectví a záznamy,“ řekla v pátek mluvčí policie Markéta Johnová.

„Policisty můžete kontaktovat osobně na jejich policejní služebně v Mělníku nebo volat na telefonní číslo 702207899. Využít můžete také linku 158,“ dodala mluvčí.

Další tragická nehoda autobusu s dětmi. Srážku s náklaďákem na Mělnicku nepřežila učitelka

Krimi

Nehoda se stala ve čtvrtek odpoledne u kruhového objezdu nad sjezdem na dálnici D8.

Srážku nepřežila učitelka, další pedagožka se lehce zranila. S těžkým zraněním přepravili záchranáři do nemocnice řidiče autobusu. Devět dětí se lehce zranilo.

Autobusu se u Břeclavi srazil s dodávkou převážející bazén. Šest zraněných

Krimi

Jednalo se v krátké době už o třetí zprávu o dopravní nehodě autobusu. Slovenskem ve středu otřásla informace o havárii autobusu se středoškoláky u Nitry, kterou nepřežilo 12 lidí. Ve čtvrtek ráno se zranilo šest lidí při srážce autobusu, dodávky a osobního auta u Břeclavi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám