Hlavní obsah

Policie hledá nemocnou ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražská policie od čtvrtka hledá Světlanu Kuřátkovou, která tohoto dne večer odešla z čekárny ambulance Neurologické kliniky v Praze 2 a od té doby o ní příbuzní nemají informace. Žena je vážně nemocná, proto policie žádá o pomoc při pátrání veřejnost.

Foto: Petr Hejna

Dobová fotografie

Článek

"Žena je ve špatném zdravotním stavu, je dezorientovaná, trpí dočasnou ztrátou paměti, v současné době není schopna se sama o sebe postarat a potřebuje neustálou péči," uvedla mluvčí pražské policie Iva Knolová.

Světlana Kuřátková se narodila 30.11. 1964 a je přihlášena k trvalému pobytu v Praze 4, Spořilově v Hodonínské ulici. Naposledy na sobě měla zimní světle hnědou bundu, černé elastické kalhoty, modrobílé tričko, na nohou měla obuté černošedé tenisky. Žena je 160-162 cm vysoká, štíhlé postavy, má plavé až blond světlé krátké vlasy a modré oči. Běžně používá dioptrické brýle, v současné době je však u sebe nemá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám