Hlavní obsah

Pozorný muž našel v Praze hledaného devítiletého chlapce

– Příbram • Aktualizováno

Policisté pátrali po devítiletém chlapci z Dobříše na Příbramsku. V neděli odpoledne chlapec odešel z domova, poté odjel se svým třináctiletým kamarádem autobusem do Prahy. Tam ho ráno našel kolemjdoucí.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Devítiletého chlapce našel občan díky výzvě v médiích. I s jeho kamarádem je poté odvedl na služebnu policie. Chlapci se pohybovali na nádraží na pražském Smíchově, oba jsou v pořádku,” oznámila policie v pondělí v devět hodin ráno.

Matka chlapce oznámila v neděli po 21. hodině na tísňovou linku 158, že svého syna pohřešuje. Kriminalisté vyhlásili pátrací akci, do níž se zapojilo osm hlídek policistů psovod se služebním psem, chlapce ale nenašli.

Opilá 18letá řidička nabourala autem do stromu. Spolujezdkyně zemřela

Krimi

„Policisté zjistili, že se pohřešovaný pohyboval se svým kamarádem, který je o čtyři roky starší. Spolu byli viděni v neděli v 15 hodin u Lidlu v Dobříši, kde společně žebrali o peníze na autobus. Padesát korun jim poskytla jedna paní a chlapci poté odjeli v půl čtvrté odpoledne autobusem do Prahy,” sdělili policisté.

Řidič autobusu potvrdil, že hochy z Dobříše do Prahy vezl. Svědci je viděli kolem 17. hodiny na Smíchově, kde také žebrali o peníze.

Pronásledovaný řidič utekl na pražských Vinohradech z auta, to se samo rozjelo a bouralo

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám