Hlavní obsah

Policie dopadla podezřelého z tří vražd pražských taxikářů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští kriminalisté dopadli podezřelého z vražd tří taxikářů, jejichž těla byla postupně nalezena minulý rok. Novinkám to potvrdila mluvčí Městského státního zatupitelství v Praze Štěpánka Zenklová. Policie pachatele obvinila z vražd, další informace ale zatím sdělovat nechce.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo nálezu dvou mrtvých taxikářů v Uhříněvsi. Archivní záběryVideo: Novinky

 
Článek

„Mohu potvrdit, že byl dopaden pachatel tří vražd taxikářů a bylo zahájeno jeho trestní stíhání. Žádné další informace zatím poskytovat nebudeme,” uvedla Zenklová.

Mluvčí na dotaz nesdělila, zda je muž ve vazbě a kdy by mohly být uvolněny další informace.

Prvního mrtvého muže našla policie 1. února v Lužické ulici. Dvaačtyřicetiletý muž byl několik dní pohřešovaný, v zaparkované hondě si ho nikdo nevšiml, protože měla tónovaná skla. Za stěračem byla dokonce pokuta za parkování. Muž byl zastřelený.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo činu na pražských VinohradechVideo: Novinky

Další dvě těla našli až v dubnu v pražské Uhříněvsi. Zprvu to vypadalo jako dopravní nehoda, až později policie oznámila, že muži byli zastřeleni.

Šlo o 26letého a 60letého muže. Pachatel si je zastavil v centru Prahy a nechal se odvézt. Starší muž jezdil Škodou Superb, mladší stříbrným renaultem. Auta se pak našla na Vinohradech.

Foto: Policie ČR

Možná podoba taxivraha a auta, jimiž jezdili muži nalezeni v Uhříněvsi

Policie postupně během roku zveřejnila auta mrtvých taxikářů, jejích poslední cestu i možné zákazníky. Na veřejnost se dostala také pravděpodobná podoba pachatele, přesto se ho dlouho nedařilo dopadnout.

TIP PRO VÁS

Aplikace s nejrychlejším přístupem na Seznam vás upozorní na e-maily a když najde něco navíc. Více o aplikaci Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz prohlížeč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám