Hlavní obsah

Policie dopadla muže podezřelé z přepadení klenotnictví, auto našla v Praze

– Teplice • Aktualizováno

Policie dopadla podezřelé z loupežného přepadení klenotnictví v Teplicích. Jsou v cele a probíhají výslechy, další informace policie zatím nesdělila. Auto se našlo v Praze.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto lupičů nalezené v PrazeVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Policisté zadrželi podezřelé z loupežného přepadení prodejny klenotnictví v ulici Krupská v Teplicích,“ řekla Novinkám mluvčí policie Šárka Poláčková, podle které zatím nepadlo obvinění.

Další informace z procesních důvodů policie zatím nechce říci, učiní tak až ve čtvrtek na tiskové konferenci. Poláčková nechtěla ani komentovat, kolik lidí bylo zadrženo.

Foto: Aktu.cz

Kriminalisté zkoumají auto lupičů.

Podle informací agentury aktu.cz bylo auto lupičů Renault Laguna Combi nalezeno již v pondělí v Praze u Karlova náměstí. Policisté jej střežili celou noc a nad ránem pak zadrželi podezřelé. Auto prověřil pyrotechnik i pes a následně bylo odtaženo. Vůz měl podle dostupných informací litevskou poznávací značku.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadené klenotnictví v TeplicíchVideo: Karel Otcovský, Právo

Přepadení se stalo v pondělí před jedenáctou hodinou v Krupské ulici. Klenotnictví, které patří mezi vyhlášené ve městě, přepadli čtyři muži. Policie po příjezdu na místo uzavřela okolí a číhala s připravenými zbraněmi za služebními vozidly, protože panovala obava, že lupiči jsou ještě uvnitř a mají rukojmí. To se ale nepotvrdilo a pachatelé již byli na útěku.

Foto: Aktu.cz

Kriminalisté zkoumají auto lupičů.

„Před příjezdem policie utekli, nedošlo k žádnému zranění, ať už zaměstnanců, nebo zákazníků, kteří byli uvnitř. Lupiči odnesli cennosti a policie nyní celou škodu vyčísluje,“ řekl v pondělí Právu náměstek ředitele krajské policie Zbyněk Dvořák.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám