Hlavní obsah

Policie dopadla cizince zapletené do střelby v pražském autobusu

Praha
Aktualizováno

Pražští policisté dopadli v noci na čtvrtek cizince, kteří jsou podezřelí z úterního napadení 51letého muže v autobusu na Smíchově. Ten měl střílet z plynové pistole.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení střelce v autobusuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Pražská policie děkuje veřejnosti za spolupráci. Díky poznatkům od všímavých občanů kriminalisté za asistence policistů speciální pořádkové jednotky oba podezřelé cizince v noci zadrželi a nyní s nimi provádějí standardní úkony v rámci trestního řízení,“ informovala mluvčí policie Andrea Zoulová. Další informace policie zatím nezveřejnila.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie vyšetřuje střelbu v autobuse

Incident se odehrál v úterý v autobuse číslo 244 na Smíchově. Policie ihned poté informovala, že zadržela střelce. Jak se ale ukázalo, se střelbou souvisel útok dvou mužů, kteří střelce zbili na sedadlech autobusu. Oba útočníci utekli před příjezdem policie.

V autobuse na pražském Smíchově se stříleloVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Ve středu policie zveřejnila video z napadení s tím, že jeden z mužů je zřejmě zraněn a mohl vyhledat ošetření. Policisté tak žádali pomoc nejen od svědků, ale také od lékařů a zdravotníků. Cizinci jsou podezřelí z trestného činu těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. Muži podle policie pocházejí pravděpodobně z Ukrajiny.

Reklama

Související články

V autobuse na pražském Smíchově se střílelo

Pražská policie vyšetřuje střelbu v autobuse MHD, která se odehrála v úterý odpoledne na Smíchově. Střelce policie zadržela. Záchranná služba ošetřila jednoho...

Výběr článků

Načítám