Hlavní obsah

Podezřelý z vraždy 19leté prostitutky je ve vazbě

Právo, Martin Polák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Folamava na Domažlicku

Čtyřiačtyřicetiletého Němce, který je podezřelý z toho, že v pátek ve Folmavě na Domažlicku brutálně napadl 19letou prostitutku, jež o několik hodin později zemřela, vzal v neděli odpoledne soudce do vazby.

Foto: Martin Polák, Právo

Noční klub Mamba ve Folmavě, kde německý turista brutálně napadl mladou prostitutku, která později v nemocnici zemřela.

Článek

Podle informací Práva měl opilý cizinec ženě poranit genitálie a pak ji opařil horkou vodou. Napadenou našly její kolegyně bezvládně ležet ve sprše.

Těžce zraněná žena byla s popáleninami a dalšími zraněními letecky transportována do nemocnice v Plzni, kde v sobotu ráno na následky útoku zemřela. [celá zpráva]

Podezřelého muže na místě chytil majitel podniku, který ho předal policistům.

Brutální trýznění mladé ženy se odehrálo prakticky bez povšimnutí nejbližšího okolí. „Ničeho jsme si nevšimli, je to malý nonstop, který nijak nevyčnívá,“ řekla Právu servírka z pizzerie, která je od klubu jen pár metrů. Podobně mluvili i stánkaři z tržiště. „Už jsme měli zavřeno,“ uvedl jeden z nich.

Násilník byl obviněn už v sobotu odpoledne. Hrozí mu buď trest za vraždu v rozmezí 15 až 20 let popřípadě výjimečný trest, nebo může být souzen za těžké ublížení na zdraví s následkem smrti, kde je sazba osm až 12 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám