Hlavní obsah

Pod autobusem v Mostě se propadla silnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Pod autobusem MHD v Mostě se ve čtvrtek ráno propadla vozovka. Silnici podemlela voda z prasklého potrubí, kvůli kterému byla část obyvatel dočasně bez dodávek vody.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Silnice v Mostě se propadla pod autobusem.

Článek

„Jednotka vyjela do Žatecké ulice v Mostě, kde v díře po úniku vody z potrubí uvízl autobus. Provoz na vozovce byl zastaven,“ uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Podle serveru dopravních informací se vozovka propadla nedaleko kruhového objezdu v ulici Josefa Skupy. Vozovka byla uzavřena od kruhového objezdu v ulici Žatecká k ulici A. Dvořáka. Oprava je naplánovaná do 8. října.

V Mostě havarovalo malé letadlo, dva lidé zemřeli

Krimi

„Došlo k havárii na propoji zásobních řadů. Okamžitým zásahem se podařilo odstavit vodovodní řad, tím zastavit únik vody a zásobování přepojit na druhý okruh,“ informovala Novinky mluvčí Severočeských vodovodů a kanalizací Iveta Kardianová.

Bez vody byli podle ní obyvatelé asi hodinu. Následně bylo zásobování vodou obnoveno, poškozený vodovodní řad bude vyměněn.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Silnice v Mostě se propadla pod autobusem.

Reklama

Výběr článků

Načítám