Hlavní obsah

Po srážce se srnou se těžce zranil řidič babety

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD ORLICÍ

Vážná dopravní nehoda se stala v pondělí brzy ráno nedaleko obce Mostek na Orlickoústecku ve východních Čechách. Do jízdní dráhy mopedu vběhla srna. Řidič nezvládl svůj stroj, vyjel mimo silnici kde upadl a způsobil si vážné zranění. Do nemocnice ho dopravil vrtulník.

Článek

Nehoda se stala před šestou hodinou na silnici třetí třídy číslo 3154. "Po střetu srny s babetou sjel moped mimo silnici a třiatřicetiletý řidič upadl. Sanitka zraněného muže převezla do nemocnice v Ústí nad Orlicí," řekl mluvčí orlickoústecké policie Pavel Ešpandr.

Do anesteziologicko-resuscitačního oddělení v Ústí nad Orlicí pro zraněného přiletěl vrtulník, který ho transportoval do nemocnice v Pardubicích.

Na Orlickoústecku se stala dopravní nehoda i v neděli odpoledne. Kvůli velké rychlosti nezvládl řidič průjezd pravotočivou zatáčkou. Ve smyku vyjel ze silnice a jeho Opel Vectra skončil na střeše. Zraněného řidiče převezli záchranáři sanitkou do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám