Hlavní obsah

Po čelním střetu s kamiónem zemřely u Mikulova dvě dívky

Právo, Novinky, Petr Nový
Mikulov
Aktualizováno

Tragický konec měla ve čtvrtek ráno nehoda, která se stala na hlavním silničním tahu mezi Brnem a Vídní na Mikulovsku. Čelní střet osobního vozu s kamiónem nepřežily dvě dívky a ani pes. Provoz na místě řídí policisté.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Hasiči odstraňují následky nehody.

Článek

Nehoda se stala před šestou hodinou ráno u obce Perná na Břeclavsku. „Osobní vůz se zatím z neznámých důvodů srazil s polským kamiónem,“ řekla mluvčí policie Kamila Haraštová. Vozy se srazily čelně.

Osobní vozidlo Volkswagen Golf, které jelo od Mikulova, podle dostupných informací vyjelo do protisměru a tam se čelně střetlo s polským kamiónem Renault. Náraz osobní auto odhodil. Ve zdemolovaném vraku zůstaly zaklíněné a vážně zraněné dvě mladé ženy. Zraněn byl i řidič kamiónu.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Osobní automobil po tragické nehodě.

"Zaklíněnou osádku osobního auta hasiči ihned začali vyprošťovat, lékař záchranné služby ale konstatoval, že obě mladé ženy, 25letá řidička i její 19letá spolujezdkyně zemřely. Nehodu v kabině vozu nepřežil ani jejich pes.

Na frekventované silnici musí řidiči počítat s problémy, policisté provoz odklonili na objízdnou trasu přes obec Dolní Dujanovice.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Trosky zničeného automobilu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám