Hlavní obsah

Po bitce dvaceti lidí skončilo pět rváčů v nemocnici

– NERATOVICE
Novinky, pno

Pět zraněných mužů museli ošetřit záchranáři po hromadné rvačce, která se v neděli ráno odehrála ve středočeských Neratovicích. Celkem se do bitky před diskotékou Anakonda zapojilo podle policie dvacet lidí. Jeden muž utrpěl vážné zranění.

Článek

Záchranáři se o rvačce dozvěděli krátce po osmé hodině ráno. Na místo byla vyslána sanitka, jejíž posádka po příjezdu ihned požádala o další posilu a vrtulník, jenž vzlétl z Prahy. Ze všech účastníků rvačky bylo pět zraněno pět mužů, z toho jeden vážně.

„Zasahující lékařka u muže zjistila vážný úraz hlavy. Pacient byl v bezvědomí a musel být připojen na umělou plicní ventilaci. Po ošetření předán k transportu vrtulníkem do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Zbývající čtyři zranění utrpěli převážně otřes mozku, menší tržné ranky v obličeji a jeden z mužů měl zlomenou čelist. Všechny čtyři pacienty odvezla rychlá zdravotnická služba do neratovické nemocnice na chirurgickou ambulanci. „Muže se zlomenou čelistí jsme poté transportovali sanitním vozem k sekundárnímu ošetření do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám