Hlavní obsah

Plyšáka i strojek na vlasy schoval do trenek, pak dal pěstí policistovi

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litvínov

Zřejmě vánoční dárky si chtěl se zpožděním opatřit muž v nákupním centru v Litvínově před koncem minulého roku. Když ho policisté s ostrahou přistihli v kabince, dal jednomu z policistů pěstí. Poté mu z kalhot začaly padat věci, které chtěl zřejmě odcizit; mezi nimi i plyšová hračka.

Článek

Čtyřiatřicetiletý muž vyrazil do centra Litvínova, kde se v jednom obchodním domě uzamkl ve zkušební kabince.

„Pracovníkovi ostrahy se mužovo chování zdálo pochybné, tak přivolal policisty. Když hlídka chtěla podezřelého zkontrolovat, nereagoval na to. Kabinku musel na žádost policie odjistit pracovník prodejny,“ informovala v pátek Novinky mluvčí policie Alena Bartošová.

Při kontrole muž napadl jednoho z policistů pěstí. Po zpacifikování agresivního muže začali policisté nalézat ukryté věci.

„Vypadl z něj strojek na zastřihávání vlasů. Ve spodním prádle u něj policisté nalezli plyšovou hračku. K odcizení měl připravený také obojek na psa a mikinu. Hodnota věcí byla vyčíslena na téměř 2 400 korun,“ dodala mluvčí.

Policie případ dále vyšetřuje, muž je zatím podezřelý z trestného činu násilí proti úřední osobě.

Reklama

Výběr článků

Načítám