Hlavní obsah

Pes pokousal v obličeji pětiletou dívku

– Havlíčkův brod
Právo, pch

K druhému případu pokousání dítěte psem v jediném týdnu vyjeli záchranáři z Vysočiny v sobotu 25. dubna odpoledne. Tentokrát pětileté děvčátko skončilo v havlíčkobrodské nemocnici.

Článek

Jak Právu potvrdil primář zasahující záchranky Miroslav Havlík, k případu vyjela sanita rychlé pomoci v odpoledních hodinách. „Malou pacientku s poraněním v obličejové části jsme převezli na traumatologii nemocnice v Havlíčkově Brodě,“ shrnul lékař.

Operační důstojník z krajské policejní centrály v Jihlavě však uvedl, že věc není součástí policejní svodky. Z neoficiálních zdrojů se pak Právu dostala informace, že zvíře patří rodině děvčátka. Mluvčí nemocnice Petra Černo konstatovala, že informace o pacientech zařízení bez jejich souhlasu nepodává.

V kraji Vysočina se jedná během jediného týdne o druhé pokousání dítěte psem. K předposlednímu případu vyjížděla záchranka v neděli 19. dubna do Pacova, kde německý ovčák poranil 11leté děvče. To skončilo na stomatologii FN Praha - Motol rovněž s poraněním v obličeji. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám