Hlavní obsah

Pátrání po 13leté Alici je zatím bezvýsledné

Právo, Karel Otcovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Bezvýsledné je zatím policejní pátrání po třináctileté Alici Jelínkové z Jirkova na Chomutovsku, kterou už čtyři dny postrádá její rodina. Dívka odešla v pátek ráno z domova, do školy ale nedorazila. Kriminalisté prověřují všechny informace o jejím možném pohybu. Pátrání po dívce je podle policejní mluvčí Aleny Bartošové intenzivní.

Foto: Policie ČR

Alice Jelínková

Článek

„Usilovně prověřujeme poznatky získané z vlastního šetření, tak poznatky od občanů. Všechny byly zatím negativní,“ řekla Právu Bartošová s tím, že pátrací akci přímo v terénu policisté aktuálně nechystají.

Místo do školy měla pohřešovaná vyrazit v pátek dopoledne autobusem do Prahy, zpátky se už nevrátila. [celá zpráva]

„Existuje možnost, že dívka po cestě z Prahy vystoupila v Lounech nebo Chomutově. Pracujeme i s verzí, že zůstala v Praze,” zopakovala Bartošová. Podle ní existuje riziko, že by si dívka mohla ublížit. Její telefon je nedostupný, naposledy o sobě dala vědět rodině v pátek ráno.

Dopis od rodičů

Rodiče napsali Alici dopis, ve kterém ji prosí, aby přišla v určitou hodinu na konkrétní místo, kde budou čekat.

Dívka je hubená, vysoká 155 až 160 centimetrů. Má zčásti vyholenou hlavu, vlasy modrofialové barvy, nosí výrazné modré čočky a v uchu má piercing.

Cestou do Prahy měla mít pohřešovaná na sobě černé oblečení, na bundě pruh maskáčoviny, později mohla mít oblečení modré barvy.

Informace o Alici Jelínkové přijímá policie na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám